top of page

BEMUTATKOZUNK

Gyülekezetünk Győr-Szabadhegyen, Győr déli részén található. 2014-ben vált önálló gyülekezetté, amikor a Kossuth utcai testvérgyülekezettől különvált. Urunk Szent Lelkének segítségül hívásával végezzük a ránk bízott missziói, diakóniai küldetésünket, a jó sáfár feladatait, keresve azon módokat, hogy a ránk bízott drága kincset megőrizzük, és Urunk Örömhírét eljuttassuk minél több emberhez a növekvő nagyvárosban.

KÖZÖSSÉGEINK

Gyülekezetünk Istennek hála, élő, tettre és szolgálatra kész gyülekezet. Fontos, hogy Urunk missziói parancsának megfelelően olyan misszió látással, küldetéstudattal végezzük szolgálatainkat, amely megfelel korunk kihívásainak.

SZOLGÁLATAINK

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő nagyvárosa. Gyülekezetünk is ennél fogva növekedett, ám mindez arra ad küldetést és feladatot, hogy szolgálatainkat folyamatosan bővítsük, a ránk bízott javaknak hű sáfáraiként azokat fejlesszük.

GYÜLEKEZETÜNK

Gyülekezetünk 2014. január 1-jén vált önálló anyaegyházközséggé. Azóta is dinamikus közösségként van jelen Győr városában. A közösség múltjáról Lentulai Attila nyugalmazott esperes-lelkész írásából tudhat meg a Kedves Olvasó.

HITVALLÁSUNK
ISTENT KERESEM

„Hadd mondjam el, miért vagy itt. Azért, mert tudsz valamit. Bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben. Valami baj van a világgal. Nem tudod, mi az, csak azt, hogy van. Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít.”

Ugye, éreztél már te is hasonlóan. Próbáltál változtatni sok mindenen, de azt kell látnod újra és újra, hogy ez a baj mindenütt ott van. Bármit csinálsz ott van, meghúzódik a legszebb álmaink mögött is, és orvosolhatatlannak tűnik. Ha a megoldást keresed, jó helyen jársz!

bottom of page