ADOMÁNYOZÁS

ÉS

FENNTARTÁS

Gyülekezetünk, mint minden más közösség, a tagok hozzájárulásával tartja fenn magát, működteti szolgálatati, így az igehirdetés szolgálatától a missziói szolgálatokon át a szeretetszolgálatig mindent. Jézus Krisztus Örömhírének terjesztéséhez továbbra is szükségünk van a fenntartói járulékokon kívül adományokra is, hogy a szolgálatok mellett méltó helyet biztosítsunk mindennek.

Számlaszámunk:   59300261 - 11029087

ADOMÁNYOK

Egyházközségünk szolgálatainak egyik legfontosabb támogatása az adományokból ered. Ez testvéreink akár anyagi, akár dologi felajánlása szolgálataink teljesítése javára. Ennek mikéntjéről olvashat  a hivatkozásra kattintva.

ÖNKÉNTES SZOLGÁLAT

Gyülekezetünk - Istennek hála - élő közösségében mindig szükség van önkéntes szolgálatokra. Szükségünk van a segítő kezekre.

A lentiekben olvashat az aktuális feladatokról, amelyekhez segítséget kérünk.

FENNTARTÓI JÁRULÉK

Az Egyházközség fenntartása minden teljes jogú felnőtt egyháztag önként vállalt kötelezettsége.  Ennek mértékét egyházunk törvénye alapján az Egyházkerületi Közgyűlés határozza meg minden évben.

AKTUÁLIS GYŰJTÉSEK

Mindennapi szolgálataink fenntartásához, eleink által ránk hagyott javak méltó gondozásához, fejlesztéséhez szükség van testvéreink segítségére is! Az alábbi hivatkozásra kattintva olvashatók az aktuális tennivalók, gyűjtések. Kérjük, támogassa közös céljainkat!