top of page

Hirdetések február 25-én, vasárnap

Február 25-i hirdetések

Kedden megtartásra került a Szárnyalj-horgolj női kör, a betegségek miatt csökkentett létszámmal, de töretlen lelkesedéssel. Az önismeretben való haladás mellett a horgolásban is tudtak újat tanulni.

Március 2-án szombaton délelőtt 9 órától délig gyülekezeti munkát szervezünk. Időjárás függvényében kérjük, hozzanak kézi szerszámokat (lapát, gereblye). Aki tud, hozzon talicskát, kesztyűt. Fő cél a lomtalanítás, rendrakás, udvari sétányok, padok, növények rendezése, bejárati ajtó festés és a gyülekezeti terem felkészítése az ünnepekre. Közös batyus ebéddel szeretnénk zárni a munkát, aki tud, hozzon egy kis harapnivalót, amit együtt el tudunk fogyasztani.

Állandó adakozási célok:
• Misszió (gyülekezetünk határain kívül és belül)
• Kell-1-ház program
• Szeretetszolgálat
• Kárpátalja támogatására.

A 2024. évre az egyházfenntartói járulék az éves jövedelem 1%-a, de legalább havi 1500 forint. Biztatjuk az adakozókat a rendszeres, banki utalással történő adakozásra. Kérjük, hogy a közleményből derüljön ki az adomány célja (Egyházfenntartói járulék / EFJ) és az érintett adakozó neve. Ezek az adományok biztosítják minden világi hatalomtól való függetlenségünket is.

Folynak a Passió próbái, egyenlőre a főszereplőkkel. Friss információk a Szabadhegyi Passió messenger csoportban. Az előadások nagypénteken lesznek délelőtt 9:30-kor és délután 5 órakor.

Gyülekezetünk önállóságának jubileumi ünnepségét április 27-én szombaton tartjuk. Ennek előkészületei is elindultak. Akinek a gyülekezethez kötődő tárgyi emlékei vannak akár a templomépítés időszakából, akár korábbról, kérjük, adja kölcsön egy kis házi kiállítás számára. A kapcsolattartó Erdélyi József presbiter testvérünk.

bottom of page