top of page

Kertész Tamás, Dr.

Presbiter

Kertész Tamás vagyok, 55 éves, 18 éve tartozom a Győr-Szabadhegyi Református Gyülekezetbe. Csornán Mészáros Sándor Tiszteletes Úr igehirdetéseit hallgatva szólított meg az Isten, lettem református keresztény. Feleségemmel, Eszterrel 28 éve ismerjük egymást, 2 gyermekünk van, Zsófi 18 éves, Flóra 15 éves mindketten itt keresztelkedtek, konfirmáltak a templomunkban, jelenleg is aktív ifi tagok. Korábbi kapcsolatomból van egy 29 éves fiam.


Bár a szívemben már régen, de hivatalosan 2016-ben lettem református, akkor konfirmáltam ebben a templomban. Családommal aktív tagjai vagyunk a családos közösségnek, évek óta a dicsőítő zenekarban szolgálunk. Több éve adunk otthont csütörtökönként-2 másik családdal közösen -házi körnek, ahol hétköznap is odagyűlhetünk Isten Igéje köré. Agrármérnök végzetségem van, jelenleg egy olasz takarmányos cégnél dolgozom szaktanácsadóként.


Amiről felismerhető vagyok: ott gitározom a zenekarban a családos istentiszteleteken, a református bálokon évek óta örömmel tanítom be a nyitótáncot.


Az egész családom sokat kap a gyülekezettől, második otthonunk, élő Igét hallunk, amely személyes Isten kapcsolatunkat erősíti. Szeretném, ha minél többen otthon éreznék magukat a gyülekezetünkben, váljon a fiatalok számára is vonzóvá a gyülekezeti élet, hatékonyan legyünk képesek megszólítani az egyházat nem ismerő embereket is. A templom hang- és képtechnikai megújításában is szeretnék közreműködni.


Megválasztásomtól függetlenül Istentől kapott ajándékaimmal, képességeimmel továbbra is a gyülekezetet fogom szolgálni.

Kertész Tamás, Dr.
bottom of page