top of page

Horváth Renáta

Presbiter

Horváth Renáta vagyok, diakóniai koordinátor. Egyéni vállalkozóként, projektmenedzserként EU-s projektek pénzügyi és jogi vonatkozású lebonyolítását, és pályázatok értékelését végzem. Varró Jocó a férjem, 8,5 éves Dávid fiam a győri evangélikus iskolába jár, és Győr-Szigetben lakunk családi házban. A sokrétű munkaköröm mellett többféle társadalmi munkát is végzek, mindezekből származó tapasztalatokkal tudnám segíteni a gyülekezet munkáját, elsősorban szervezésbeli, pályázat-kezelési és pénzügyi jellegű feladatokkal.


Férjemmel 6 évet éltünk az USA-ban, ahol nemzetközi kapcsolatokkal is foglalkoztam, és megértettem, mennyire más hatékonyan és összefogással dolgozni, egy változatos és folyamatosan változó közösséget aktívan összetartani. Isten keze sokhelyütt nyilvánvalóan működik és hiszem, hogy Istennek itt, Győr-Szabadhegyen is tervei vannak velünk, „… mert az Istennek minden lehetséges” (Márk 10:27) és „minden lehetséges annak, aki hisz” (Márk 9:23).


A gyülekezeti diakónia területén koordinátor szerepben továbbra is célom, hogy gondoskodjunk a gyülekezetben családokról, felkaroljuk a szeretteiket, és a környezetünkben élő, hátrányos helyzetűekről se feledkezzünk meg. Bízom benne, hogy a Győr-Szabadhegyi Református Egyházközségben mindenki megtalálja a helyét és támogató hálóra lel.

Horváth Renáta
bottom of page