top of page

Erdélyi Lóránd, Dr.

Presbiter

Dr. Erdélyi Lóránd vagyok, 34 éves. Gyermekkorom óta a Győr-Szabadhegyi Református Gyülekezet tagja. Feleségemmel és két kisgyermekünkkel rendszeres templomba járók vagyunk, hála Istennek szinte minden vasárnap eljutunk istentiszteletre.


Végzettségemet tekintve gyógyszerész vagyok és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban dolgozom klinikai szakgyógyszerészként, illetve a Széchenyi István Egyetemen végzek oktatói munkát.

Mint leendő presbiter, úgy gondolom, hogy egy gyülekezet alapját az idősebb korosztály, a jövőjét viszont a fiatalok biztosítják.


Fontos missziói munkának tartom az ifjúság felkarolását, hitoktatóink munkájának támogatását. Lehetőségeinkhez mérten minél több, a közösséget építő program szervezését. Az ifjúság támogatása mellett, hangsúlyt kell fektetni a gyülekezet azon tagjainak felkarolására, akik életkorukból vagy egyéb élethelyzetükből adódóan erre rászorulnak. A gyülekezet életét befolyásoló döntésekben felelős döntést hozni úgy, hogy a református értékeinket megtartsuk de mégis alkalmazkodjunk a körülöttünk gyorsan változó világhoz.

Erdélyi Lóránd, Dr.
bottom of page