top of page

Hirdetések - január 14. vasárnap

Január 14-e vasárnapi hirdetések

1.) Az ökumenikus imahét:
Az imahét programja a déli városrészben:
hétfő: közös nyitóalkalom az evangélikus Öregtemplomban,
kedd: Nádorvárosi Szent Imre rk. templom (Mesterházy Zsuzsanna ev. lp.),
szerda: Nádorvárosi evangélikus templom (Tájmel Antal rk. plébános), csütörtök: Szabadhegyi Szent Anna rk. templom (Jakab Enikő ref. lp.),
péntek: Szabadhegyi ref. templom (Hardi Titusz OSB rk. plébános)
Utóbbi alkalom szeretetvendégséggel – hozzájárulást szeretettel vár a nőszövetség. Az alkalmak 17 órakor kezdődnek.

2.) Január 13-án megbeszélést tartott az ifi a következő időszak programjairól: Kerékpártúra, gyülekezeti feladatok, dicsőítő alkalmak, kirándulások, stb.

3.) Január 21-én a délelőtti istentiszteleten bemutatkozik a Magyarországi Gedeon Társaság.

4.) A január 23-ra tervezett presbiteri gyűlést az imahét eseményei miatt egy nappal előbbre hoztuk, január 22 hétfőn, 18 órakor tartjuk, fő téma a zárszámadás, amiről a gyülekezetnek is be fogunk számolni.

5.) Január 27. szombat, 16 órától kürtőskalács sütés, a honlapon az eseménynaptárban kérjük regisztrálni!

6.) Január 28. vasárnap családi istentisztelet.

7.) Református bál: 2024.02.09 (péntek), Kristály Étterem. Jelentkezés befizetéssel, név és menü megjelöléssel pénztárosunknál vagy átutalással. Infók a kiragasztott meghívón és a honlapon.
Felnőtt belépő 9000, gyermek 4600 forint. Gyülekezés 18 órától, a program 18:30-kor indul, vacsora 19:15-től. Az est folyamán lesz köszöntő, nyitótánc, tombolával támogatjuk a nőszövetség munkáját és a hangulatot, ehhez felajánlásokat elfogadunk. Végezetül reménység szerint lesz össztánc a késői órákig.
Kicsiket és nagyokat, ismerősöket, érdeklődőket egyaránt szeretettel várunk. Az ülésrend elkészítéséhez kéréseket igyekszünk figyelembe venni. Ezeket írásban kérjük elküldeni, vagy a befizetéskor jelezni!

8.) Nőszövetségünk kedden tartotta idei első összejövetelét a tavaly megválasztott vezetőséggel. Elnök: Szakácsné Bereczky Emőke, titkár: Újhelyi Éva, pénztáros: Pintér Petronella. Horváth Renáta diakóniai koordinátor tagja a presbitériumnak és a nőszövetségnek is, reménység szerint segítségével közvetlenebb lehet az együttműködés a jövőben. A nőszövetségnek jelenleg 22 tagja van. Az éves tagdíj 3000 forint, melyből az országos szervezet támogatása mellett a gyülekezet missziói és háziasszonyi teendőit is támogatják. Szeretetvendégségek, a Kárpátmedencei és Világimanap helyi alkalmainak szervezése, kirándulások, konferencia látogatások, az úrvacsorai alkalmakon végzett szolgálat jelentik a tevékenység gerincét. Szeretettel várnak soraikba a közösségben tenni, szolgálni vágyó nőtestvéreket!
A februári megbeszélés után a következő jelentős esemény a március 3-i, délutáni istentisztelet keretében tartandó Világimanap lesz, amit az évekkel előre meghatározott rend szerint a Palesztina területén, sokszor üldöztetésben élő keresztyén nőtestvérek készítettek elő a korábbi évek folyamán. Az alkalomra a gyülekezet minden tagját szeretettel hívják!

9.) 2023-as céladomány gyűjtéseink (Ifjúsági munka, Kell-1-ház, diakónia, Kárpátaljai testvérek) eredményéről a zárszámadás elfogadása után, január végén be fogunk számolni. Egyúttal meghirdetjük a 2024-es esztendő gyűjtési céljait. Ezúton is köszönjük a testvérek adományait, amik eszközt, anyagi alapot adnak a bővülő szolgálathoz, reménységünk és imádságunk szerint az Isten országa épüléséhez Győr-Szabadhegyen!!!

bottom of page