top of page

jún. 17., H

|

Balatonszárszó

Gyülekezeti nyári tábor

Idén is lesz nyári tábor Balatonszárszón :D

Gyülekezeti nyári tábor
Gyülekezeti nyári tábor

Időpont és helyszín

2024. jún. 17. 9:00 – 2024. jún. 21. 17:00

Balatonszárszó, Balatonszárszó, Csárda u. 41, 8624 Magyarország

Bővebben:

Kedves Testvérek!

Kedves Szülők!

A már hagyományosnak tekinthető gyülekezeti tábor részleteiről szeretnénk tájékoztatást adni és kérjük, hogy jelezzék gyermekük, családjuk részvételi szándékát március 31-ig a mellékelt jelentkezési űrlapon. 

A tábor helyszíne: Balatonszárszó, Soli Deo Gloria Hotel és Konferenciaközpont. 

Mint ismeretes, az idei tábor időpontját 2023 júniusában foglaltuk le, majd augusztusban a kormányrendelet értelmében a 2023-24-es tanév idejét egy héttel meghosszabbították, így egybeesik a tábor hete a tanév utolsó hetével. A tábori időpontot a táborhely nem tudta arrébb tenni, és a helyet is elveszíthetjük, ha idén nem vesszük igénybe. Ígéretet kaptunk arra, hogy a következő évektől már újra a tanév időszakán kívül kapunk időpontot. Ősszel szülői értekezletet tartottunk ebben a kérdésben és megkaptuk a Szülők támogatását, kikérhetjük a jelentkező gyermekeket az iskolákból.  

A táborba szeretettel várjuk Gyülekezetünk tagjait, Hittanosainkat, Családtagjaikat! Alsó tagozatos hittanosok részvételét nagyobb testvérrel, Szülővel, felnőtt családtaggal javasoljuk. Tavaly 106 fő vett részt a táborban (2 évestől 82 évesig), idén 120 főre foglaltuk le a szálláshelyet. 

A tábor költségei 5 nap 4 éjszakára, napi 3x-i étkezéssel,  jelentős gyülekezeti támogatással a következőképpen alakulnak

Ifjúsági szálláson (max. 60 fő) 

> szülő nélkül érkező hittanosoknak és táboroztató felnőtteknek: 31.000,-/fő/5 nap 

Hotelszobában: 

> 4-11 éves korú gyermekek: 31.000,-/fő/5 nap 

> 11 éves kortól felnőtt korosztályig: 49.000,-/fő/5 nap 

18 év felett 500,-/éj IFA. A fizetést a tavalyi évhez hasonlóan SZÉP kártyával is lehet rendezni, ezt kérjük majd előre jelezni. A hotelszobák 2 ágyasak (családok esetén összenyitható és pótágyazható szobák vannak). Ha valaki egyedül szeretne egy szobában lenni, annak felára 6000,-/fő/éj. (Tehát 49.000,- + 24.000,- = 73.000,-/fő/4 éj)Légkondicionálás is opcionális, igény esetén a hotelszobában 1500,-/szoba/éj. 

Fontos:

 akinek a részvételi díj kifizetése gondot okoz, kérjük, jelezze a hitoktatónak vagy a lelkészi hivatalban - keresünk megoldást. Fizetési határidő: 2024. május 31. A jelentkezés a befizetéssel együtt érvényes. Az utazást részben busszal (elsősorban Szülő nélkül utazó diákok, de ha marad hely, további résztvevők is),részben pedig autóval, családilag megoldva tervezzük.

A busz költségeire pályázik az Egyházközség, ez nincs benne a részvételi díjban.Kérjük, hogy a jelentkezési űrlap kitöltésével március 31-ig jelezzék részvételi szándékukat. 

-------------------------- 

JELENTKEZÉS ITT -

--------------------------   

Áldást, békességet kívánva:

Győr-Szabadhegyi Református Egyházközség

Lelkipásztorai és Hittanoktatói

Esemény megosztása

bottom of page