top of page

márc. 11., P

|

Győr

24 órás imanap a békéért

24 órás imanap a békéért, a háború miatt szenvedőkért a templomban, egy órás turnusokban. Részletek a "Hírek" menüpont alatt.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
24 órás imanap a békéért
24 órás imanap a békéért

Időpont és helyszín

2022. márc. 11. 19:00 – 2022. márc. 12. 7:00

Győr, Győr, József Attila u. 31, 9028 Hungary

Bővebben:

Kedves Testvérek!

Március 11-én, pénteken 19:00 órától szombat este 19:00 óráig 24 órás imanapot tartunk a templomban, a békéért, a háború miatt szenvedőkért. Ahogy azt már két évvel ezelőtt is tettük, idén is egy órás turnusokban imádkozzuk végig a 24 órát. Ez alkalommal is lesz kitéve egy imafüzet, amelyben vezérfonalat találnak a testvérek az imádsághoz, az egy órányi idő imádságos kitöltéséhez.

Természetesen nem csak egy órát lehet maradni: aki úgy érzi, hogy hosszabb időt tud rászánni, szeretettel fogadjuk. Aki több időpontban szeretne részt venni, minden további nélkül megteheti.

Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket erre az alkalomra is, hiszen jelen pillanatban ez a legnagyobb dolog, amit mindnyájan megtehetünk a békéért.

Az alábbi linken lehet jelentkezni:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/175YNVAVyFRRBbbZd3NPpyO4YFLLpBwy__W9Y74v0468/edit?usp=sharing

Kérjük, hogy a Testvérek az adott időponthoz írják be a nevüket. Egy időpontra hat nevet lehet beírni: ha valaki hetedikként, vagy azon felül szeretne csatlakozni, kérem jelezze telefonon, vagy e-mailen.

Regisztráció nélkül is részt lehet venni az alkalmon, és bármely órában csatlakozni lehet. A fenti űrlap azért fontos, hogy az imalánc – főleg éjszaka – biztosított legyen.

Isten áldása legyen az alkalmon, Isten áldása legyen mirajtunk!

Bizony, mondom néktek azt is, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám.” Máté 18, 19

Esemény megosztása

bottom of page