Legújabb járványügyi intézkedések

Hittanoktatós prospektus-3.jpeg

2021.03.05.

Március 8. és 26. között minden, személyes jelenléttel járó istentisztelet, gyülekezeti alkalom és összejövetel szünetel.

Zsinatunk Elnökségi Tanácsa a mai napon, március 5-én tartott ülésén úgy határozott, hogy minden, személyes jelenléttel járó istentisztelet, gyülekezeti alkalom és összejövetel szüneteljen. Ugyanakkor minden alkalmat, beleértve az istentiszteleteket is továbbra is közvetítünk on-line formában.

A húsvéti istentiszteletek megtartásáról később, március 26-án lesz döntés.

Kérjük a Testvéreket, hogy imádságban hordozza gyülekezetünket, gyülekezetünk tagjait. Álljon itt egy idézet a Zsinati Elnökségi Tanács fent említett határozatából:

"Miközben mindannyian szeretnénk visszakapni régi életünket, hisszük és valljuk, hogy Isten új életet kínál nekünk. Szükségünk van arra, hogy felismerjük, miben és hogyan kell ezután másképp élnünk. Ezért buzdítunk mindenkit, hogy különös figyelemmel és kitartással keresse Isten akaratát.

A húsvéti istentiszteleti találkozás reményében hoztuk meg határozatunkat, azzal a hittel, hogy: „nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét” (2Tim 1,7)."

Győr-Szabadhegyi Református Egyházközség

Vezető lelkész: Szakács Sándor

Segédlelkész: Marton Krisztián

Gondnok: Szendi Péter

9028 - Győr, József Attila u. 31.

Szakács Sándor: +36 30/6324 599

Marton Krisztián: +36 70/3860 125

 

refszabadhegy@gmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram
  • YouTube
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE:

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com