top of page

Június 30-i vasárnap hirdetései

Június 17-21 között megtartottuk a szárszói gyülekezeti tábort – bár az iskolaév utolsó hetére esett, 60 gyermekkel és 40 felnőtt testvérünkkel voltunk együtt, most már mondhatjuk, hogy alkalmas, áldott időben. Erősödhettünk a közösségben és Isten velünk kötött, életet biztosító, kiválasztó, megtartó, sziklaszilárd szövetségében. Fotók és videók elérhetők gyülekezetünk honlapján.

Részt vehettünk Tatán a REND-en, ahonnan az „Élni jó!” üzenetét hozzuk a 36. Zsoltár alapján és egy derűs, nyitott, összetartó, befogadó dunántúli reformátusság képét és felemelő élményét. Dicsőítő csapatunk 23 fővel felizzította a gimnázium tornatermét, áldott eszközei voltak a jó hír továbbadásának, az Isten magasztalásának.

Gyülekezetünkben is elindult az „Élő gyülekezeteiben élő egyház” mottójú, egész nyáron tartó imaközösség, az élő ige évéhez kapcsolódva. Kedden 20 és 21 óra között felemelő liturgiával, a templom csendjében, testvérek közösségében, válogatott igéket együtt olvasva, Isten lelke által vezetve szólíthatjuk meg akár saját szavainkkal teremtő Urunkat, hálát adva és könyörögve egyházunkért, gyülekezetünkért. A múlt heti mottó: „Tovább vinnél bennünket, Urunk?” (https://www.eloige2024.hu/imalanc/). A következő kedd esti imaalkalom mottója: „Hogyan tudják meg tőlem, hogy nincs más Isten?” 20-21 óra között.

Hétfőtől péntekig napközis tábor, 30 gyermekkel és 11 szolgálattevővel. Kérjük a testvérek imádságát a közösségért, a növekedésért, köszönjük az étel-ital felajánlásokat!
A jubileumi ünnepségre készült tablókat levesszük, a képeket, emléktárgyakat köszönettel visszajuttatjuk a testvérekhez, az istentisztelet után el is lehet vinni őket.

Kedden 18 órától presbiteri gyűlés, várjuk a testvéreket, pénzügyekkel, gyakorlati kérdésekkel fogunk foglalkozni.

Augusztus 5-9 között tartjuk felsősöknek, középiskolásoknak az angol bibliai tábort, velünk lesz John Harrison gyülekezetünk angol anyanyelvű tagja és több angol nyelvtanár testvérünk is. Magas színvonalon, nem csak a nyelvre, hanem az örömhírre koncentrálva, tavaly után már második alkalommal leszünk együtt egy izgalmas, jó hangulatú, játszva tanulós héten. Kérjük a testvéreket, ismerőseik körében is terjesszék ezt az információt, júliusban még lehet jelentkezni.

bottom of page