top of page

Július 7-i vasárnap hirdetései

Az elmúlt héten lezajlott a gyülekezeti napközis tábor, 30 gyermekkel és 8-10 segítővel. Jó hangulatban, színes programmal, kézműveskedéssel, bibliai útkereséssel, sok mozgással voltunk együtt, többen jelezték: jönnek jövőre is! Hála az Úrnak a lehetőségért és az áldásokért, köszönjük a szervezők és segítők erőfeszítéseit!

Lekerültek a jubileumi ünnepség tablói, a fényképeket összegyűjtöttük egy dobozban. Kérjük a testvéreket, Erdélyi József segítségével válogassák ki a képeiket, nagyon köszönjük, hogy segítettek bennünket az emlékezésben.

Hétfőn Váczi Gábor látogatott meg bennünket, a Magyar Református Szeretetszolgálat Filemon szolgálatának vezetője. Horváth Renátával és nagytiszteletű úrral a diakóniai tevékenységünk és az MRSZ jelenlegi és jövőbeli kapcsolódásáról beszélgettünk.

Kedden presbiteri gyűlés volt, pénzügyi kérdésekben döntöttünk, meglevő eszközök lekötésével, tábori részvétel támogatásával, utalványozási joggal kapcsolatban. Az alapítvánnyal való további együttműködés is napirendre került.

A következő kedd esti imaalkalom mottója: „Vajon az Úr a mennyiséget kéri számon rajtunk vagy a minőséget?” Várjuk a testvéreket kedden 20-21 óra között.
Augusztus 5-9 között tartjuk felsősöknek, középiskolásoknak az angol bibliai tábort. Kérjük a testvéreket, ismerőseik körében is terjesszék ezt az információt, júliusban még lehet jelentkezni!

bottom of page