top of page

Hirdetések március 24-én, vasárnap

Az elmúlt héten is sokféle alkalom volt, kedden Szárnyalj-horgolj női kör, csütörtökön hitmélyítő alkalom, pénteken próbák a Passióra.

Szombaton délelőtt húsvéti kézműves foglalkozás volt 60 résztvevővel, felnőtteknek imasétával a templomban.

Alakul a kinti padok felújítása is, a gyülekezeti terem új függönyöket kapott. Köszönet a testvéreknek!
A húsvéti körlevél borítékolása kézbesítése a héten esedékes.

Április 6-án szombaton Pápán ifjúsági konferencia lesz! Kedves fiatalok, konfirmáció előtt és után, 7-8. osztályos hittanosok, ezt ne hagyjátok ki! A jelentkezési link elérhető a hittanoktatóknál. Jelentkezés jövő vasárnapig!

Az április 27-én szombaton tartjuk gyülekezetünk önállóságának jubileumi ünnepségét. Várjuk emlékeiket, fényképeiket gyülekezetünk utóbbi 65 évéből.

A tavaszi gyülekezeti csendesnap május 1-én (szerdán) Monoszlón. Utazás előző nap délután. Jelentkezés Bede Fazekas Enikőnél vagy a lelkészi hivatalban.

A szárszói gyülekezeti táborra is várjuk a jelentkezéseket. Mivel a tavalyival naptárilag megegyező, és sajnos nem változtatható időpont idén az iskolaév utolsó hetére esik (6.17-21), ki kell kérnünk a gyerekeket az iskolából. Emiatt kérjük, hogy részvételi szándékukat március 31-ig jelezzék a lelkészi hivatalban, a honlapról is elérhető jelentkezési lapon.

Állandó adakozási célok:
• Misszió (gyülekezetünk határain kívül és belül)
• Kell-1-ház program
• Szeretetszolgálat / Diakónia
• Kárpátaljai testvérek támogatására.

Az egyházfenntartói járulék rendszeres, utalással történő befizetésére továbbra is biztatom a testvéreket.

A Szabadhegyi Reformátusok Alapítványa már második éve közhasznú státuszban működik. A tavalyi évi adóbevallás során sokan ide irányították adójuk civil szervezeteknek felajánlható 1%-át, ebből az alapítványnak 335.455 forint felhasználható bevétele keletkezett. Az alapítvány fő célja gyülekezeti életünk támogatása, az együttműködést igyekszünk új alapokra helyezni. Kérjük a testvéreket idén is fontolják meg ezt a támogatási lehetőséget! Az alapítványt megtalálják a NAV adatbázisában.

A másik 1%-ot technikai számos vallási közösségnek lehet felajánlani, a Magyarországi Református Egyház technikai száma 0066.

bottom of page