top of page

Hirdetések - december 17. vasárnap

1.) Az idei adventi - karácsonyi adománygyűjtések:
- Gyermekek karácsonyi ajándékára
- Kárpátaljai testvéreinknek
Mindkét célra teszünk ki külön perselyeket, illetve lehet készpénzben a lelkészi hivatalban, vagy átutálással adakozni gyülekezetünk számlaszámára;

2.) Az adventi készülődés következő alkalma: december 21. csütörtök, 17:00 - hitmélyítő alkalom Dr. Vladár Gábor szolgálatával. Az alkalom után szeretetvendégségben maradunk együtt.

3.) Gyülekezetünk is bekapcsolódik a "Cipősdoboz akcióba": száraz és tartós élelmiszer-adományokat várunk rászoruló családok részére - egy cipős doboznyit vagy egy reklámtáskányit.

4.) A gyermekek karácsonyi ajándékát a szentesti istentisztelet után osztjuk ki. Az istentisztelet december 24-e vasárnap, 15:00-kor kezdődik.

5.) Bibliaolvasó Kalauz, Képes Kálvin Kalendárium és református falinaptár már kapható a gyülekezeti teremben.

6.) Délután 16:00 órától a hittanos gyermekek karácsonyi műsora lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

7.) 22-én pénteken díszítjük fel templomunk karácsonyfáját. Pénteken 18:00 órára várjuk szeretettel azon Testvéreket, akik szeretnének segíteni.

8.) Ünnepi istentiszteleti rend: vasárnap 9:30-kor Advent 4. vasárnapi istentiszteletet tartunk. Délután már a szentesti ünnepi rend szerint lesznek istentiszteleteink:

15:00 órakor szentesti istentisztelet az ifi és a konfirmandusok szolgálatával.
22:00 órakor úrvacsorás istentisztelet.

25-én hétfőn:
9:30-kor úrvacsorás istentisztelet
14:00: Győrszentivánon úrvacsorás istentisztelet
18:00 órakor úrvacsorás istentisztelet.

26-án hétfőn:
9:30 - úrvacsorás istentisztelet

bottom of page