top of page
Kell1ház-oldal001.jpeg

 Amint az ismeretes, elindult a szomszédos telek (Gábor Áron u. 4/A) megvásárlásának folyamata. A telek megvásárlásával hármas cél megvalósítására nyílik lehetőség. Egyrészt a segédlelkészi lakást a parókiával egy udvarba tudjuk kialakítani. Másrészt egy új gyülekezeti termet tudunk építeni a telken lévő épület bővítésével. Harmadrészt a parókia udvara bővül.

A rendelkezésünkre álló forrásokbál Istennek hála, meg tudjuk vásárolni az ingatlant. Ám a cél eléréséhez még sok tennivaló van, ami anyagi forrásokat kíván.

Gyülekezetünk presbitériuma meghirdette a "Kell-1-Ház" programot, amely a fenti cél elérését tűzte ki maga elé. Első  lépésként a forrásokat szeretnénk előteremteni. Erre nagy szükség van a testvérek e célra felajánlott adományaira. Ezért tisztelettel buzdítunk mindenkit, aki gyülekezetünk ezen célját (is) szívén viseli, járuljon hozzá a gyűjtéshez.

Az épületegyüttes Németh Csaba építészmérnök tervei alapján készül. A látványterv és az alaprajz megtekinthető a képre vagy az alábbi gombra kattintva:

Isten kegyelmének hála, épül és szépül a segédlelkészi lakás. A fényképeket a gombra kattintva tekinthetik meg.

Adományozás: 

ÁTUTALÁSSAL

CSEKKEN

KÉSZPÉNZBEN

Egyházközségünk bankszámlaszáma:

59300261 - 11029087

Kérjük, hogy a "Közlemény" rovatba írják be:

"Kell-1-Ház"

Az Egyházközség számlájára kiállított csekk kérhető a Lelkészi Hivatalban, de rendszeresen postázzuk is.

Kérjük, a csekkre írják rá:

"Kell-1-Ház"

A Lelkészi Hivatalban:

Győr, József Attila u. 31.

hivatali időben, vagy istentiszteletek előtt és után.

szabadhegyi reformátusok alapítványa:

banner_v2.png
bottom of page